Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Fire nydelige havrebrød i langpanne, bakt med steel cut havre som gir litt ekstra tyggemotstand.
Amerikanske bagels laget på den tradisjonelle måten: Først koking, deretter steking. Det gir herlig myke bagels med deilig smak.
Krydderkake med melisglasur er en enkel og rask kake å bake. Deilige krydder og kefir i røren gir en nydelig smak det er lett å like.
Nystekte lapper med syltetøy er en vinner for både små og store. Har du ikke takke å steke dem på, bruker du bare en stor stekepanne istedet.
Paideig som gir de deiligste paier, enten du velger å fylle den med ost, skinke, sjømat eller grønnsaker.
Eplebrødpudding, opprinnelig kalt Æble-Kage, smaker nydelig av kanel og er perfekt på kalde vinterkvelder. Oppskrift i samarbeid med Ragnhild Hutchison.
Svensk smörgåstårta lages vanligvis som en stor smørbrødkake. Her er istedet lekre porsjonsstykker av det tradisjonsrike svenske smørbrødet.
Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.