Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Biscotti med mandler og sjokolade

Ber du om biscotti i Italia vil du nok ikke alltid få slike. Biscotti er navnet brukt utenfor Italia, men betyr på italiensk kjeks. De fleste italienere kjenner nok disse som cantucci eller biscotti di Prato.
Middels
enkelt

Prinsessekake

Svenskene elsker sin prinsessekake! Hvert år selger svenske bakerier en halv million av disse herlige grønne marsipankakene.
Middels
Middels

Croissanter

Franske croissanter er nydelige bakverk. Denne oppskriften gir mulighet for å kunne nyte disse herlighetene uten altfor mye trøbbel. Dette får du til!
lang
vanskelig
Fint

Smørbrødkake med roastbiff

Svenskene elsker sine smörgåstårtor, og når du smaker denne varianten vil du skjønne hvorfor!
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Smørbrødkake med varmrøkt laks og avokado

Smørbrødkake fylt med varmrøkt laks og ostekrem med spinat og avokado. Pyntet med friske blomster og herlig grønt, blir den en fryd både for øyet og magen.
Middels
Middels
Halvgrovt

Crêpes med rabarbra- og jordbærkompott

Crêpes, løvtynne pannekaker med søtt eller salt fyll, er klassisk gatemat i Frankrike.
Middels
Middels
Fint

Panzanella med bacon

Panzanella er en herlig italiensk tomatsalat med sprø gylne brødbiter. Dette er en smakfull salat som kan nytes som en egen rett, eller som nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. En perfekt rett hvis du vil bli kvitt brødrester.
Middels
Middels

Cheesy nanbrød

Cheesy nanbrød er eksotisk og jordnært på samme tid! Denne spennende retten med hjemmelaget nanbrød, cheddar, friske urter og majones er laget for oss av kjøkkensjef Reneé Fagerhøi på restaurant Bula i Trondheim.
Middels
Middels
Fint