Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Havrebiffer

En god vegetarisk middag med disse smakfulle saftige havrebiffene. Server med godt tilbehør, som brokkoli og hvite bønner.
Middels
Middels

Brødpuddinger med grønnkål og sopp

Brødpuddinger kan lages både søte og salte, store som små. Disse herlighetene med sopp og spinat har vi laget i muffinsformer. Server alene eller med en frisk salat.
Middels
enkelt

Hvitløkspasta

Hvitløksbrød ved siden av pastaen er velkjent, men hva med hvitløksbrød i pastaen? Skikkelig godt! For en grønn hverdag - siden den både er vegetarisk og en måte å bruke opp brødrester på.
rask
Middels

Vegansk ostetoast

Ostetoast kan fint lages vegansk. Sammen med spinat og en frisk ertemos er dette en perfekt måte å pimpe opp brødrestene på.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Sloppy Joe

Å være sloppy betyr å være litt sjuskete. Og ja, det kan være noe utfordrende å spise, men her er det bare nyte. Herlig kjøttsaus i ristet brød. Dig in!
Middels
Middels

Ostefondue

Denne retten tar smeltet ost til et helt annet nivå. Fondue er en rett som ofte settes i kategorien retro, men det betyr bare at det er en rett som holdt i mange år. Og det med rette!
Middels
Middels

Brødpizza med blåmuggost og grønnkål

Et par skiver brød på tvers og en liten leterunde i kjøleskapet. Vips! Brødpizza! Vi har laget denne varianten med blåmuggost og grønnkål, men du kan lage av nesten hva som helst.
rask
enkelt

Vegetarpizza på grillen

Legg en pizzastein på grillen og få grillet pizza med deilig sprø bunn. Her har du oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong.
lang
Middels
Fint