Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 smørbrød

Soppsmørbrød på grillet focaccia

Soppsmørbrød på grillet focaccia tar smaken av høst og skogstur rett inn på festbordet. Server med ruccula og strø over finhakket rødløk til lunsj eller som kveldsrett.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Hakk persille og del sopp i biter. Stek gylne i smør og smak til med salt og pepper.
  • Grill focacciaskivene på grillpanne eller i ovn.
  • Drypp litt olivenolje og salt over skivene. Ha på ruccula, soppblandingen og strø over litt finhakket rødløk.

>> Les også: Grunnoppskrift på focaccia – og mange smakfulle varianter.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme