Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 skål brødkrutonger
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 skål brødkrutonger

Brødkrutonger til lutefisken

Brødkrutonger til lutefisken er en tradisjon til jul og gir en deilig smak på måltidet. Sprø, gylne krutonger med timian lager du kjapt i stekeovn med daggammelt brød i terninger.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland sammen timian og olivenolje. La det trekke i en time.
  • Skjær av skorpen på brødet. Del det i stenger, deretter i terninger. 
  • Legg alt i en langpanne, hell over olivenolje og salt og bland godt.
  • Stek krutongene midt i ovnen på 180 C° til de er gylne. Rør gjerne i krutongene underveis i stekingen for å få en jevnere bruning.
    Tips: Server gjerne som tilbehør til lutefiskmiddagen.

Finn mer om samme tema:

0 / 5