Blings med grillede grønnsaker og hummus
Grillede grønnsaker og hummus på brødskiva blir en nydelig vegetarblings. Passer fint i matpakken eller som piknikmat.
Ingredienser
Grillede grønnsaker:
½ rød paprika
½ gul paprika
½ squash
1 hvitløksfedd
Fersk rosmarin
Fersk timian
Litt olivenolje
Blings:
2 skiver grovbrød
4 ss hummus
Grillede grønnsaker
Spirer
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Grillede grønnsaker: vask, rens og kutt grønnsakene i like store biter.
- Grill grønnsakene på en grillpanne eller på utegrill til gylne.
- Ha de ferdig grillede grønnsakene i en bolle sammen med maldonsalt, pepper, finhakket hvitløk og urter. Hell oliveolje over grønnsaksblandingen, og la den marineres 10-15 minutter.
Tips: Er det grillede grønnsaker til overs, ha de som tilbehør til middagen eller lunsjen dagen etterpå.
- Blings: Skjær grovbrød eller et annet ønsket brød i skiver, og smør et godt lag med hummus på brødskivene. Det er veldig godt med ristet brød til denne sandwichen.
- La de grillede grønnsakene renne av seg litt før de legges oppå hummusen. Topp blingsen med friske, grønne spirer.
>> Se også vår samleside om matpakker for mer inspirasjon!