Surdeigsblings med fransk omelett
Fransk omelett er en klassiker som er kjapp og enkel å lage, og på fersk surdeigsbrød smaker det helt nydelig. Blingsen kan du spise til frokost, lunsj eller kvelds. Velbekomme.
Ingredienser
2 egg
2 ss vann
¼ ts salt
Litt smør til steking
2 salatblader
Litt finhakket gressløk
2 skiver surdeigsbrød
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Visp sammen egg, vann og salt i en liten bolle.
- Hell røren i en liten stekepanne med smør. Pannen må være så varm at når en smørklatt freser når den slippes i.
Forslag til fyll: revet ost, kokt skinke, stekt bacon, asparges eller friske urter.
- Trekk røren inn mot midten. Ønsker du fyll på, legges det på ene halvdelen, og den andre halvdelen brettes over. Omeletten er ferdig på under ett minutt.
- Fordel omeletten på to skiver godt surdeigsbrød, eller det brødet du ønsker, med litt grønn salat på. Strø over finhakket gressløk til slutt.
Vil du lære deg å lage din egen surdeig? Sjekk ut vår oppskrift på surdeig, følger du den vil du ikke mislykkes.