Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 pannekaker
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 pannekaker

Bananpannekaker

Bananpannekaker er den perfekte oppskriften når du kjapt vil bli kvitt noen overmodne bananer. Jo mer modne bananene er, desto bedre blir pannekakene.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland mel, bakepulver og salt. Tilsett halvparten av melken. Visp sammen til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og rør inn smeltet smør. Visp inn egg.
  • Skrell to bananer og brekk dem i biter. Mos bitene med en gaffel og bland inn i røra.
  • Skjær de andre to bananene i små strimler.
  • Varm en stor stekepanne og ha i litt smør. Legg bananbitene i pannen, og ha over pannekakerøre. Snu dem forsiktig når begynner å stivne på overflaten. Bananpannekakene skal være gyllenbrune og luftige. Smør gjerne pannen mellom hver pannekake slik at de ikke svir seg.
  • Legg bananpannekakene på en tallerken og hold dem varme under et klede til alle er stekt.

Glad i pannekaker? Sjekk ut alle oppskriftene våre på pannekaker til både frokost, lunsj og middag. 

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

4.3 / 5
4 stemmer