Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschetta
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschetta

Bruschetta med egg og asparges

Bruschetta med egg, asparges og deilig urtemajones er en skikkelig snadderskive - perfekt i påsken.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Stek brødskivene i olivenolje på begge sider, de skal være lysebrune. Så snart de er ferdige gnir du dem inn med hvitløk.
  • Snitt aspargesen i to på langs, og brun lett i en stekepanne med litt olje.
  • Kok eggene og avkjøl, før du deler dem i to.
  • Bland sammen majones, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket basilikum.
  • Legg de stekte brødskivene på et fat og fordel asparges og egg på skivene. Ha noen spiseskjeer med urtemajones på hver bruschetta.

Finn mer om samme tema:

0 / 5