Bruschetta med egg og asparges
Bruschetta med egg, asparges og deilig urtemajones er en skikkelig snadderskive - perfekt i påsken.
Ingredienser
Bruschetta:
4 skiver grovt brød
2 ss olivenolje
2 båter hvitløk
250 g frisk grønn asparges
4 egg
Urtemajones:
200 g majones
1 ss sitronsaft
1 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss hakket, frisk basilikum
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Stek brødskivene i olivenolje på begge sider, de skal være lysebrune. Så snart de er ferdige gnir du dem inn med hvitløk.
- Snitt aspargesen i to på langs, og brun lett i en stekepanne med litt olje.
- Kok eggene og avkjøl, før du deler dem i to.
- Bland sammen majones, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket basilikum.
- Legg de stekte brødskivene på et fat og fordel asparges og egg på skivene. Ha noen spiseskjeer med urtemajones på hver bruschetta.