Inviter til juleverksted

Det gir garantert julestemning, kvalitetstid med nære og kjære og du får unnagjort «nødvendige» juleforberedelser; kaker og julegaver i boks.
Skriv ut

For å gjøre det lett for deg har vi samlet en liste over gode og enkle julekaker som er

fine å bake sammen med flere.

 

7 julekaker perfekte for juleverksted

1. Kokosmakroner 

 

Kokosmakroner

 

Kom i julestemning med kokosmakroner! Skal du ha juleverksted med mange er makroner greit å bake sammen med for eksempel barnas konfekt og brune pinner.

 

>> Seige, saftige kokosmakroner

 

2. Kakemenn

hvite kakemenn med sjokoladeDenne kakemennrøra består av bare 4 ingredienser, så den smeller du sammen på 1-2-3. Oppskriften er stor nok til at man kan være minst 4 personer som stikker ut kakemenn. 

 

>> Verdens enkleste kakemennoppskrift. 

 

3. Brune pinner

 

1600x1067_b77c0

 

En skikkelig god julekake som fint kan bakes med flere. Lag en dobbel porsjon av oppskriften så kan alle trille pølser og klemme kaker, og få med seg en liten kakeboks hjem.

 

>> Enkel og god oppskrift på brune pinner 

 

4. Smultringer

smultringer

Er det en julebakst det er nyttig å være to bakere så er det smultbakst, for da kan en kjevle og stikke ut kaker, mens den andre kan steke kakene. Å vokte smultet og kjevle kaker samtidig kan være litt stressende for en person. Inviter med et par venner til og lag også fattigmann i samme slengen – vipps var smultbaksten unnagjort på et juleverksted. 

 

>> Så lett er det å lage smultringer.

 

5. Lussekatter 

picture-3929

 

Deilig søt gjærbakst som skal bakes til luciadagen. Og her kan alle få lov til å boltre seg og være kreative med former og fasonger. Vil du vite mer om hvorfor vi feirer Lucia

 

>> Se fremgangsmåten for lussekatter her.

 

6. Pepperkaker

1600x1588_a1036

Å stikke ut pepperkaker med ulike former og pynte de med melis og non stop er en enkel og morsom aktivitet som alle synes er gøy. Juleverksted med pepperkaker har ingen aldersgrense. Og hva med å bake ditt eget pepperkakehus? Her er våre beste tips til pepperkakehusbyggingen.

 

>> Oppskrift på pepperkakedeig. 

 

7. Barnas konfekt

 

barnas-konfekt

Har du små barn eller vil bare bake noe superlett er barnas konfekt perfekt. Men du må like litt klin og kliss. Her er det ikke noe steketid. 

 

> Smakfull konfekt med havre, kakao og kokos.

 

Baksten forvandles lett til fine julegaver. Dessuten er det superkos å pakke inn i fine esker, bokser og glass pyntet med silkebånd, glitter og en søt julehilsen.

Les eller skriv kommentarer