Brødspyd med ost, skinke og urteaioli
Brød med ost og skinke er en evig klassiker hos både unge og gamle. Med urteaioli smaker den enda bedre! Server den som en dobbel blings eller som et morsomt brødspyd.
Ingredienser
Urteaioli:
2 ss lettmajones
Fersk basilikum og persille
Litt sitronsaft
Salt og pepper
Brødspyd:
2 skiver grovt brød
2-4 skiver gulost, mager
2 skiver kokt skinke
2 ss urteaioli
6 cherrytomater
Grønn salat
2 trepinner
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Urteaioli: Finhakk fersk basilikum og persille. Ha urter og lettmajones i en skål og bland sammen. Smak til med sitron, salt og pepper.
- Brødspyd: Smør urteaioli på den ene skiven. Legg på ost, skinke og salatblader. Legg den andre skiven oppå til en dobbel blings.
- Del opp blingsen i fire like store deler og fordel de på to trepinner. Tre på cherrytomater på spydene, en i midten av bitene og en på hver ende.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med Anne på landet.
>> Se også vår samleside om matpakker for mer inspirasjon!