Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til en 4-5 kg kalkun
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til en 4-5 kg kalkun

Brødstuffing til kalkun

Brødstuffing til kalkun fra selveste Bakerlandslaget er en garantert vinner på jul- eller nyttårsaften. Stuffingen lager du av loff, smør, løk og stangselleri, persille og kraft fra kalkunen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Del brødet i skiver som du lar tørke på kjøkkenbenken noen timer. Del deretter brødet i terninger. 
  • Finhakk løk og selleri, og stek det i litt smør i en panne på middels varme.
  • Hell i kalkunkraften og kok opp før du smaker til med salt og pepper. Sett til avkjøling.
  • Hell den kalde kraften over brødterningene og vend sammen. Nå er alt klar til å fylle kalkunen!

     

Finn mer om samme tema:

0 / 5