Fylte lefser
Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre og rømme passer ypperlig som tapas.
Ingredienser
Med laks:
1 pakke snøfrisk naturell
2 ss frisk dill
200 g røkelaks
4 store lefser
Med lam:
½ rødløk
4 ss purre
4 ss lettrømme
2 lefser
16 skiver fårepølse
½ ts salt
½ ts grovkvernet pepper
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Lefser med laks: Bland Snøfriskost med finklippet dill. Smør på lefsene.
- Legg på tynne skiver av røkelaks og rull sammen. Skjær 4 cm brede biter på skrå og legg på et serveringsfat.
- Lefser med lam: Skrell og skjær rødløk og purre i tynne skiver. Smør rømme utover begge lefsene.
- Legg på et lag med rødløk, purre og fårepølse. Dryss over salt og grovkvernet pepper. Rull sammen lefsa og del i 4 biter før du legger dem på et serveringsfat.