Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 20 havrekuler
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 20 havrekuler

Havrekuler

Havrekuler smaker deilig og er et litt sunnere godteri til påske. Lager du de på forhånd, kan de oppbevares i fryseren eller kjøleskapet.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret i en liten kjele og la det avkjøles.
  • Bland sammen havregryn, sukker, vaniljesukker og kakao i en bolle.. 
  • Tilsett appelsinjuice  og smeltet smør, og rør blandingen sammen. 
  • La det trekke i kjøleskapet i 15–20 minutter. 
  • Trill havrekuler i passende størrelse og rull dem i fargerikt strøssel.

Oppbevar kulene i en tett beholder i kjøleskapet.

>> Se flere tips til kosemat i påsken.

Finn mer om samme tema:

3 / 5
102 stemmer