Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Grove lunsjpannekaker

Grove lunsjpannekaker er ypperlig som varmlunsj de dagene du har god tid. Med sammalt mel i røren blir de både mer mettende og litt sunnere.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Bland mel og salt. Tilsett omtrent halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene.
    Vil du gjøre grove lunsjpannekaker enda grovere kan du erstatte hele melmengden med fullkornshvetemel.
  • La røren svelle i ca. 15 minutter.
  • Stek pannekakene på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
  • Server grove lunsjpannekaker med syltetøy eller friske bær.

Husk at pannekaker kan varieres i det uendelige! Se vår samleside for pannekaker her!

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme
Les eller skriv kommentarer