Langpannebrød med roastbiff
Langpannebrød med roastbiff er en kjempegod blings med urtemajones, ruccola og tomat. Passer perfekt som sandwich i matpakken eller som herlig turmat.
Ingredienser
Urtemajones:
1 fedd hvitløk
1 ss presset sitronsaft
Frisk persille og frisk basilikum
½ ts salt
Nykvernet pepper
1 pakke majones
Til servering:
2 skiver langpannebrød
1 liten bunt ruccola
1 skive roastbiff
1 tomat
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Urtemajones: Rens hvitløk og finhakk i en foodprosessor eller for hånd sammen med persille og basilikum. Tilsett majones, sitron og salt og bland godt.
- Smør urtemajones på de to skiver langpannebrød.
- Legg ruccola på den ene skiven, og roastbiff og tomat over. Topp med friske urter.
- Legg den andre brødskiven på toppen og matpakken er klar.
Tips: Urtemajonesen kan brukes i stedet for smør, og gir en fin kryddersmak til smørbrød med fisk, kjøtt, kylling og ost.
Prøv blings med brie, ruccola og druer hvis du ønsker en vegetar-variant.