Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 min
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings
Hvor lang tid tar det? Under 20 min
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 dobbel blings

Klassisk ostesmørbrød med skinke

Ostesmørbrød med skinke lager du kjapt av grove brødskiver, ketchup og gulost. Passer perfekt i matpakken eller som turmat servert med agurkskiver og salatblader.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smør ketchup på den ene brødskiven.
  • Legg på salatblader, kokt skinke, ost og agurkskiver, og legg den andre brødskiven over.
    Hvis du ønsker å variere kan du steke smørbrødet i en toastmaskin eller et vaffeljern. Da anbefaler vi at du serverer salat og agurk ved siden av, ettersom de ikke tåler varmebehandlingen.

>> Trenger du mattips til tur? Sjekk vår turmat-guide. 

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer