Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Omelett til 2 blingser
Hvor lang tid tar det? Under 10 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Omelett til 2 blingser

Surdeigsblings med fransk omelett

Fransk omelett er en klassiker som er kjapp og enkel å lage, og på fersk surdeigsbrød smaker det helt nydelig. Blingsen kan du spise til frokost, lunsj eller kvelds. Velbekomme.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Visp sammen egg, vann og salt i en liten bolle.
  • Hell røren i en liten stekepanne med smør. Pannen må være så varm at når en smørklatt freser når den slippes i. 
    Forslag til fyll: revet ost, kokt skinke, stekt bacon, asparges eller friske urter.
  • Trekk røren inn mot midten. Ønsker du fyll  på, legges det på ene halvdelen, og den andre halvdelen brettes over. Omeletten er ferdig på under ett minutt.
  • Fordel omeletten på to skiver godt surdeigsbrød, eller det brødet du ønsker, med litt  grønn salat på. Strø over finhakket gressløk til slutt.

Vil du lære deg å lage din egen surdeig? Sjekk ut vår oppskrift på surdeig, følger du den vil du ikke mislykkes.

Finn mer om samme tema:

0 / 5