Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? under 20 min
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brødskive
Hvor lang tid tar det? under 20 min
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brødskive

Varmrøkt makrell og salat

Varmrøkt makrell og salat egner seg godt som pålegg på grovbrødskiven til lunsj eller kveldsmat. Bruk ruccula, issalat eller annen grønn salat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bre smør på brødskiven.
  • Legg på ruccula, så mye du ønsker.
  • Legg deretter på varmrøkt makrell.
    Tips: Varier gjerne med ulik salat etter eget ønske.

    Prøv også varmrøkt makrell med slangeagurk på brødskiven.

Finn mer om samme tema:

0 / 5