Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
En bløtkake trenger ikke å være rund. Her er en firkantet bløtkake laget av et sukkerbrød vi har stekt i en brødform. Enkelt og praktisk, og fortsatt like godt! Med en slik form er det enklere å lage en liten kake. Vi har latt oss inspirere av danskenes jordbær-lagkaker - og laget en bløtkake med jordbær i kremen.
En rustikk vri på bløtkake er nakenkake, hvor sukkerbrød ikke er helt tildekket av krem. Her er en søt, syrlig, myk og sprø nakenkake fylt med marengs, vaniljekrem og norske bær.
Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebær, mascarpone og mørk sjokolade. Vaniljefrø og revet sitronskall i sukkerbrødene gjør kakebunnen ekstra god.
Den perfekte kaken til vår- og sommerfesten! Marsipankake med pasjonsfruktkrem laget på mascarpone har en deilig og syrlig smak og er skikkelig saftig.
Bløtkake med multekrem og multer er en herlig festkake til julaften, konfirmasjon eller bursdag. Med friskt multesyltetøy og kremfløte er dette en vinner på kakebordet.
Nakenkake med mascarponekrem er en lekker bløtkake med flere lag av mandelbunn, pisket krem og smeltet sjokolade på toppen. Perfekt festkake til bursdag.