Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
brød
Ølbrød
Ølbrød er et saftig og sunt grovbrød bakt med øl, honning, helkorn av hvete, fin hvete og grov rug. Langpannebrødet passer som middagstilbehør og turmat.
Middels
Middels
Grovt
Nøttebrød
Nøttebrød er et grovt og sunt brød med havregryn, hvetekli og grovbakstmel, valnøtter eller hasselnøtter. Det passer som tilbehør til ostefat, middagen eller som sandwich i matpakken.
Middels
Middels
Grovt
Grovt speltbrød
Grovt speltbrød er et saftig, sunt og godt brød med spelt og frø. Passer fint i matpakken og til lunsj når du skal holde deg mett lenge.
Middels
Middels
Grovt
Helkornbrød av bygg
Helkornbrød av bygg, byggmel, hvetemel, kefir og gresskarkjerner er deilig og sunt, middels grovt brød med passe tyggemotstand.
Middels
Middels
Halvgrovt
Matpakkebrød
Matpakkebrød er et sunt, ekstra grovt og saftig brød med hvete, rug, havregryn, havrekli og kulturmelk. Grovbrødet holder deg mett lenge, og passer fint til lunsj i hverdagen.
Middels
enkelt
Ekstra Grovt
Loff
Myk og luftig loff bakt på kun hvetemel, smør, gjær, melk og salt. Det smaker godt med pålegg, eller som tilbehør til supper eller annen mat.
Middels
Middels
Fint
Gresk påskebrød
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Middels
Middels
Fint
Tomat- og valnøttbrød
Tomat- og valnøttbrød passer fint til ostefat eller til en god suppe. Du baker det av speltmel, appelsinjuice, tomatpuré, hakkede soltørkede tomater og hakkede valnøtter.
lang
Middels
Fint
Raskt julebrød
Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
rask
enkelt
Grovt
Julefocaccia
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
rask
Middels
Fint
Glutenfritt havrebrød
Glutenfritt havrebrød smaker kjempegodt for deg med cøliaki og glutenallergi, og har nøtteaktig smak av havre. De bakes i små former, som lett fryses ned.
rask
Middels
Grovt
Grovbrød med sirup
Grovbrød med sirup er bakt med hvetemel ispedd rug. Ta deg «ei skjeva» sier de på Stavangerkanten og mener gjerne en skive av dette brødet med behagelig søt smak av sirup. De kaller det grovbrød, men etter brødskalaen er det halvgrovt.
Middels
Middels
Halvgrovt