Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

jul

Tropisk aroma

Tropisk aroma er en utrolig festlig og god kake med en søt stjerneoverraskelse i midten.
Middels
vanskelig

Valnøttrundstykker

Valnøttrundstykker er saftige og smaker himmelsk av fullkornshvetemel og nøtter. De passer ypperlig både som kuvertbrød, til lunsj med godt pålegg og på tur.
Middels
Middels
Halvgrovt

Tykk melisglasur – royal icing

Melisglasur med eggehvite gir en holdbar og glansfull dekor når du skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus.
rask
enkelt

Kalkunsmørbrød à la Waldorf

Kalkunsmørbrød à la Waldorf er en deilig smårett til jul. Govbrød og kalkunpålegg fylt med klassisk waldorfsalat av sitronmajones, selleri, ananas, druer og nøtter.
rask
enkelt

Grovt rugbrød med hjemmelaget leverpostei

Grovt rugbrød med hjemmelaget leverpostei er en sandwich som passer til lunsj, i matpakken og til jul.
Middels
Middels

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes er søte mini-muffins av sjokolade med deilig kremostglasur som passer like godt på koldbordet, i bursdager og til jul.
rask
Middels

Appelsinkaker

Appelsinskaker med deilig smak av nellik er ny favoritt blant julekakene. Topping av kandisert appelsinskall og mørk sjokolade setter prikken over i´en!
rask
enkelt

Honningkake

Honningkake kan brukes både som brød og kake. Det dufter og smaker jul av ingefær, nellik, appelsinskall, rom og kanel. Som kake er den nydelig med en smørkrem inni.
Middels
Middels

Havrekjeks med lammerull

Havrekjeks med lammerull og kapersrømme passer ypperlig til jul og julelunsj. Hakk kapers, bland med rømme og strø salt og pepper over kjeksen.
rask
enkelt

Panforte

Panforte er en skikkelig bombe av en julekake fra Siena i Italia med mørk sjokolade, hasselnøtter, tørket frukt og honning og finrevet sitonskall. Nytes i små biter som konfekt.
rask
Middels

Panettone

Panettone er tradisjonsbakst til jul i Italia. Julekaken er av søt gjærbakst med tørket frukt og egg som serveres lunken eller kald i tynne skiver.
Middels
Middels

Pandoro

Pandoro eller gullbrød, er deilig, søt gjærbakst fra Italia, hvor de også kaller det kongelige brød. Det bakes ofte til jul, og spises både varmt og kaldt.
Middels
Middels