Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor lang tid tar det? 15 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt

Tykk melisglasur – royal icing

Melisglasur med eggehvite gir en holdbar og glansfull dekor når du skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skill egg og ha eggehvitene i en bakebolle. Visp eggehvite med ballongvisp, og kjør til du har en hvit og luftig blanding. Ha i sitronsaft.

  • Sikt inn melis gradvis på medium hastighet til melisglasuren har en fast konsistens. Skift til en K-krok, og kjør videre i ca. 5 minutter.

    Denne melisglasuren, også kalt royal icing, er holdbar i kjøleskapet i inntil 5 dager i en lufttett boks.

>> Her finner du våre syv beste tips for pepperkakepynting.

>> Her er oppskriften du trenger til pepperkakedeigen.

Finn mer om samme tema:

3.2 / 5
306 stemmer