Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Loff

Her finner du oppskrifter og artikler om loff. 

Flettekrans av loffdeig

Flettekrans av loffdeig med fint hvetemel er lekkert både på frokostbordet og til lunsj, og passer ypperlig til jul. Loffen smaker godt med ost og annet pålegg.
Middels
vanskelig

Italiensk loff

Italiensk loff med durumhvete, hvetemel og olivenolje er noe av det beste du lager av hjemmebakst. Godt å ha med seg i piknikkurven eller servere til all slags grillmat.
rask
Middels
Fint

Tre typer loff til fest

Med en og samme deig kan du lage tre dekorative loff til fest.

Loffen er sunnere enn vi trodde

Her er gode nyheter for de som er glad i loff og opptatt av å spise sunt.

Dill- og sitronloff

Dill- og sitronloff er den perfekte loffen til fisk og skalldyr. Prøv med ferske reker, eller som tilbehør til en deilig fiskesuppe.
rask
Middels
Fint

Fletteloff

Det er ekstra hyggelig å kunne servere et vakkert brød om det er til frokost, lunsj eller grillmaten. Denne fletteloffen er både vakker å se på og smaker helt himmelsk.
Middels
Middels
Fint

Krabbeloff

Krabbeloff er en loff som er formet som en krabbe og fylt med ferske reker. Artig, innbydende og annerledes brød til rekefesten om sommeren.
rask
Middels
Fint

Kurvloff

Å bake loff i kurv gjør det både enklere å heve og gir loffen et rustikt uttrykk. Kurvloff blir garantert en suksess både blant store og små i sommer.
Middels
Middels
Fint

Loff

Myk og luftig loff bakt på kun hvetemel, smør, gjær, melk og salt. Det smaker godt med pålegg, eller som tilbehør til supper eller annen mat.
Middels
Middels
Fint

Loffrundstykker

Loffrundstykker er luftige og enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint

Reker på 8 måter

Reker er klassisk sommermat. Her har du åtte oppskrifter som gjør at rekene kommer til sin rett.