Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

middagstilbehør

Potetlefser fra Sørlandet

Potetlefser fra Sørlandet lager vi av kokte mandelpoteter, byggmel, hvetemel og kefir og steker på takke. Server med smør på ved siden av kjøtt og fisk.
lang
Middels

Suppebolle

Suppebolle lar deg erstatte suppeskålen med brød, og gjøre måltidet ekstra hyggelig. Suppeboller passer fint som gjestemat og gjør at oppvasken blir mindre.
lang
Middels

Rødvinsbrød

Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Ølbrød

Ølbrød er et saftig og sunt grovbrød bakt med øl, honning, helkorn av hvete, fin hvete og grov rug. Langpannebrødet passer som middagstilbehør og turmat.
Middels
Middels
Grovt

Hamburger- og pølsebrød

Hamburger- og pølsebrød baker du selv til sommerens grillmat. Imponer med gjærbakst av sammalt fin hvete som er grovere og smaker mye bedre enn kjøpebrød.
Middels
Middels
Halvgrovt

Lomper

Lomper er typisk norsk. Det er ikke så vanskelig å lage som det høres ut som. Prøv deg i våre forfedres fotspor og lag lomper selv!
rask
Middels

Sconesbrød

Sconesbrød er deilige scones bakt sammen i en brødform. Med speltmel, sammalt grov spelt, hasselnøtter, kefir og appelsinjuice smaker de kjempegodt severt lunkne med syltetøy, ost eller ved siden av en salat.
rask
enkelt
Halvgrovt

Speltfocaccia

Speltfocaccia er ypperlig tilbehør til pasta, suppe og salat. Du lager den av speltmel i langpanne med rosmarin og grovt salt på toppen.
Middels
Middels
Fint

Små peanøttbrød

Små peanøttbrød passer for deg som elsker peanøtter og som liker brødet luftig, halvgrovt og smakfullt. Deigen kan stekes i form eller som rundstykker.
Middels
Middels
Halvgrovt

Kuvertbrød med appelsin og svisker

Kuvertbrød med appelsin og sviske smaker deilig som tilbehør til middag. Ferskt, revet appelsinskall setter prikken over i´en, og gir ekstra frisk smak.
Middels
Middels
Halvgrovt

Hvitløksknuter

Hvitløksknuter er deilige rundstykker eller snurrer med fullkornshvetemel og hvitløk. De passer fint som tilbehør til middag for alle som elsker hvitløksbrød.
Middels
Middels
Halvgrovt

Tyttebærtvinner

Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.    
Middels
Middels
Halvgrovt