Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

ostekake

Små, raske ostekaker

Her er en superenkel og rask ostekake med friske bær du kan servere til gjestene dine. Selv om det går fort unna, er disse porsjonsostekakene både lekre og gode. De vil garantert slå an!
rask
enkelt

Mini-ostekaker med timian

Kaker er ikke alltid søte. Disse små herlighetene av ostekake med timian serveres i små biter sammen med spekemat. De fungerer også fint som en liten forrett. I bunnen bruker du brødrester du har liggende.
Middels
Middels

Ostekake med bunn av kakerester

Ostekake med salt karamellsaus. Kan det bli bedre? Joda! Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake!
Middels
Middels

Sitronostekake med browniebunn

Sitronostekake med bringebær, cottage cheese og browniebunn er en ny og velsmakende variant av ostekaken. Den friske ostekremen og browniebunnen komplimenterer hverandre, og smaker helt nydelig sammen!
Middels
Middels

Ostekake med ferskenpuré

Ostekake med ferskenpuré og en knasende god kakebunn av havre, hasselnøtter og kokos. Kaken er enkel å lage og smaker himmelsk, både syrlig og søtt på samme tid.
Middels
enkelt

Ostekake med aprikoser

Ostekake med aprikoser er en sunnere ostekake med kakebunn av kanel og grov kjeks, krem av skyr eller cottage cheese og hermetisk aprikos på toppen.
Middels
Middels

Engelsk ostekake

Engelsk ostekake er saftig og god med frisk smak av sitron og rosiner, og bakt med cottage cheese, egg, vanilje, semuljegryn og toppet med snittede mandler.
Middels
Middels

Ostekake med gelelokk og friske bær

Ostekake med friske bær er en enkel kake å lage til dessert. Kremen av sitrongelé, lettrømme, kremost, melis og vanilje pyntes med gelélokk og bær du har tilgjengelig.
rask
Middels

Ostekake med blåbær

Ostekake med blåbær er en frisk trelags kake til kaffen eller bursdag. Den lages av sukkerbrød med ostekrem av lime, melis og kremost inni og på toppen.
Middels
Middels

Ostekake med sjokoladelokk

Ostekake med sjokoladelokk er en nydelig festkake. Kremen av eggeplommer, lime, gelatin, kremost og sukker er dekket av mørk, smeltet sjokoladeglasur.
Middels
vanskelig

Ostekake med pepperkakebunn

Denne ostekaken med pepperkakebunn gir restene av riskremen nytt liv! Pepperkakene i bunnen gir en kake full av julens beste smaker.
Middels
Middels