Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Røkelaks på grovt brød blir et helt festmåltid. Her har vi kombinert den gode røkte smaken med litt syre fra sitron og et kokt egg. SÅ enkelt - og SÅ godt!
Ribbe! Bare ordet gjør at en får vann i munnen. Det er en av våre beste råvarer, med mørt og saftig kjøtt. Det beste er at det passer like godt på en skive brød som ved siden av potet og surkål.
Brød og ost er som hånd i hanske. Et skikkelig smørbrød med juleosten Edamer er nydelig! Server det til gjester eller lag det til deg selv når du trenger en liten pust i bakken.
Varm kakao passer til mange anledninger. Etter en aketur, en hyggesøndag, på hytta, på en regnværsdag, bare fordi. Og siden denne oppskriften er basert på havremelk og kakao passer den til alle!
Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
Havregryn og en godt moden banan er det eneste du trenger til denne supre oppskriften. Så enkelt at alle kan få det til, og med en god smak av havre og banan.
Lag noe veldig godt av restene etter noe annet godt! Bedre kan det ikke bli. Disse klassiske trestammene er den perfekte måten å nyte kakerester på. Hugg i vei!
Dynegrøt? Oh yes! Dette gode gamle trikset er noe alle bør kunne. Kok opp grøten, pakk den inn i dyne eller pledd eller sett den i ovnen og la tiden gjøre jobben.