Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Ekstra grove knekkebrød er raske, sunne og veldig gode til frokost, lunsj og i matpakken. De lages med grov hvete, havregryn, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø.
Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.
Havremelk er et godt og spennende alternativ til vanlig melk. Lages av havregryn, dadler og vann i blender eller kjøkkenmaskin.
Prøv havremelk på frokostblanding, i bakverk eller grøten.
Helkornbrød til brødbakemaskin er enkelt, kjapt og godt. Dette blir ekstra grovt og saftig med fin sammalt hvete, solsikkekjerner og linfrø. Bruk gjerne ferdige brødblandinger fra butikken.