Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Brokkolisalat med byggryn

En klassisk brokkolisalat som passer like godt alene som til en av sommerens middager. Byggryn tilfører mye smak og nyttige fiber.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kok opp byggryn etter anvisning på pakken og sett til avkjøling.
  • Skjær av bunnen og toppen på granateplet og skjær gjennom skallet rundt hele granateplet. Bryt det i to med hendene. Plukk ut kjernene.
  • Hakk brokkolien fint. Bruk stilken også, den smaker godt og bidrar med ekstra fiber.
  • Skjær rødløken i smale strimler eller små biter.
  • Bland sammen ingrediensene til dressingen.
  • Bland brokkolisalaten sammen med dressingen i en serveringsbolle. Spar gjerne noen granateplekjerner og dryss over til pynt.
  • Server brokkolisalaten som den er eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Finn mer om samme tema:

4.4 / 5
13 stemmer