Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 doble blingser
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 doble blingser

Eggesalat-blings

Eggesalat lages enkelt og raskt av majones og egg, og smaker deilig på brødmat. Blingsen kan serveres som brødspyd eller som en "dobbel".
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Eggesalat: Kok eggene i 10 minutter, til de er hardkokt. Avkjøl eggene i kaldt vann.
  • Skrell av skallet når eggene er blitt kalde. Del deretter eggene i en eggedeler, både på tvers og på langs. Ha eggene i en skål.
  • Bland majones forsiktig inn i eggene. Smak til med salt og pepper.
    Ønsker du litt ekstra smak på eggesalaten kan du ha i et hvitløksfedd eller litt finhakket gressløk.
  • Blings: Smør på ønsket mengde eggesalat på to brødskiver. Legg på et par grønne salatblader.
  • Ha de to andre brødskivene på toppen. Del de to doble blingsene i fire og fordel de åtte bitene på to trepinner.

Finn mer om samme tema:

4.8 / 5
5 stemmer