Proteingrøt
Grøten for deg som trenger energi, gjerne før eller etter trening. Proteingrøt lages på havre og cottage chese med en smak av honning, banan og peanøttsmør.
Ingredienser
Grøt:
1 ½ dl havregryn
3 dl vann
2 ss honning
2 dl cottage cheese
2 bananer i skiver
En klype salt
Topping:
2 ss peanøttsmør
2 ss poppet korn, nøtter eller frø
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Dag 1: Legg gryn i en kjele med vann over natten. Vannet skal bare være nok til å dekke grynene.
- Dag 2: Kok opp havregrøt med vann og la det småputre i et par minutter.
- Smak til med en god klype salt. Rett før servering, vend inn honning, cottage cheese og banan.
- Proteingrøt toppes med en god klatt peanøttsmør, poppet korn, nøtter eller frø – ta det du har i skapet og har lyst på.
Oppskrift fra Grøt på ville veier.
>> en annen deilig grøtskål er setergrøt med geitost og tyttebær.