Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 10 minutter (utenom bløtlegging av korn)
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 10 minutter (utenom bløtlegging av korn)
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Proteingrøt

Grøten for deg som trenger energi, gjerne før eller etter trening. Proteingrøt lages på havre og cottage chese med en smak av honning, banan og peanøttsmør.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Dag 1: Legg gryn i en kjele med vann over natten. Vannet skal bare være nok til å dekke grynene.
  • Dag 2: Kok opp havregrøt med vann og la det småputre i et par minutter.
  • Smak til med en god klype salt. Rett før servering, vend inn honning, cottage cheese og banan. 
  • Proteingrøt toppes med en god klatt peanøttsmør, poppet korn, nøtter eller frø – ta det du har i skapet og har lyst på.

Oppskrift fra Grøt på ville veier.

 

>> en annen deilig grøtskål er setergrøt med geitost og tyttebær.

Finn mer om samme tema:

3.1 / 5
11 stemmer