Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Konkurranse #drømmebrødskive

Hva er din drømmebrødskive? Er den tykk eller tynn, søt eller salt, tradisjonell eller spesiell? Vi vil vite hva du drømmer om å ha på brødskiven.
Skriv ut

Slik deltar du:

 1. Del et bilde eller en film av din drømmebrødskive på Instagram.
 2. Merk bildet med #drømmebrødskive. 
 3. Du er med i trekningen av en goodiebag til verdi av kr 500.
 4. Konkurransen varer fra 15. august til 15. september 2016.

Husk at du må ha åpen profil for at vi skal kunne se bildet ditt. 

 

 

Konkurranseregler:

 • Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

 • Konkurransen er åpen for alle og deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker. 

 • Del et bilde eller en film av din drømmebrødskive på Instagram merket med #drømmebrødskive og #brødvirker. For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet/filmen postes og under hele konkurransens varighet, altså frem til 10.09.16.

 • Premien er goodiebag til verdi av kr 500. Det vil bli trukket tre vinnere i løpet av konkurranseperioden . Vinner blir tilfeldig valgt. 

 • Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i konkurransen på våre kommunikasjonskanaler. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir OBK en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt. 

   

  Finn inspirasjon til matpakken her eller se 7 lekre brødskiver du lager på 1-2-3.