Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Pålegg til 8-10 bagetter
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Pålegg til 8-10 bagetter

Bagett med kyllingsalat

Kyllingsalat på grov bagett er næringsrik og mettende lunsjmat. Salaten inneholder eple, gulrot og karri som gjør den frisk og god.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Kyllingsalat: Vask grønnsakene. Riv grovt eller finkutt eple og gulrot, og kutt vårløk. Ha grønnsakene i en bolle. Tilsett revet kylling.
  • Rør inn crème fraîche, rømme og potetmel. Stivelsen fra potetmelet sørger for passe tykk konsistens på kyllingsalaten. Smak til med karri, salt og pepper. 
  • Bagett: Del bagetten på langs uten å skjære den tvers over. Smør et godt lag med kyllingsalat på bagettbunnen. Legg på salatblader og lukk bagetten sammen. 
    Tips: Pakk bagetten stramt med plastfolie, så holder den seg godt som matpakke til lunsj.

Denne egner seg veldig godt som nistemat. Sjekk også ut andre forslag til turmat!

 

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer