Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 1/2 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 blings (rødbeterelish til 6-8 blingser)
Hvor lang tid tar det? 1 1/2 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 blings (rødbeterelish til 6-8 blingser)

Blings med fiskekake

Fiskekake på brødskiva, gjerne grove varianter av begge to, sammen med en frisk rødbeterelish er et deilig og næringsrikt måltid. Spis blingsen til lunsj eller som en liten middag.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Rødbeterelish: Kok rødbetene møre i lettsaltet vann, i ca. 1 time. Avkjøl og skrell rødbetene.
  • Rasp rødbetene på en fin rasper, og klem ut så mye saft som mulig.
  • Bland raspet rødbeter sammen med creme fraiche, fint revet pepperrot, spisskummen, sukker og olivenolje . Smak til med salt og pepper. 
  • Blings: Smør et godt lag med kremost på ene skiven, ha på litt rødløk, en lun fiskekake og litt spirer og kruspersille på toppen.
  • På den andre skiven smører du og rødbeterelish og legger den oppå slik at du får en dobbelblings. 

    Prøv også blings med grillede grønnsaker og hummus.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer