Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 cake pops
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 cake pops

Bringebær cake pops

Bringebær cake pops er lekre små kaker dekket med mørk sjokolade og knasende bringebærdrops. En knallgod hjemmelaget kjærlighet på pinne.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Kakebunn: Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt inn mel, bakepulver og potetmel. Bland melblandingen forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott. Pass på at den ikke faller sammen.
  • Hell kakerøren i en smurt kakeform, ca. 24 cm. Stek kaken nederst i ovnen på 150 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl opp ned på rist.
  • Krem: Bland sammen kremost og bringebærsyltetøy. Tilsett gjerne litt rød konditorfarge for å få en finere farge på blandingen.
  • Utforming av cake pops: Når kaken er avkjølt, smuldrer du den opp i en bakebolle. Bland inn krem, litt av gangen. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.
  • Rull kuler på ca. 20 gram. La kulene hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokolade over et vannbad.
  • Knus bringebærdrops i passe små biter.
  • Stikk tuppen på lollipoppinnene i sjokolade, og deretter halvveis inn i kulene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig. La kulene hvile i kjøleskap ytterligere 10 miutter.
  • Dypp hele kulen i sjokolade, la overflødig sjokolade renne av. Strø knuste bringebærdropps over. La stå i kjøleskapet til sjokoladen stivner. Cake pops må oppbevares kjølig.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer