Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Brødsalat til kylling

Gårsdagens brød får nytt liv i denne sprø og deilige brødsalaten.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovn til 220 °C.
  • Skjær brød i terninger og legg dem utover på et bakepapirkledd stekeplate. Sett platen midt i stekeovnen og stek brødterningene i ca. 15 minutter. Avkjøl.
  • Del sopp i båter. Fres sopp i en varm stekepanne med smør, ca. 5 minutter.
  • Skjær stangselleri i små terninger. Hakk vårløk fint, og finhakk persille. Ha vårløk, stangselleri, urter, salt og pepper i stekepannen sammen med soppen, og stek til grønnsakene er møre, 6-8 minutter.
  • Bland sammen brødterninger og grønnsaksblanding i en stor bolle.
  • Ha på olivenolje, dryss på parmesan og vend rundt til alt er godt blandet.
  • Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
    Server brødsalaten sammen med stekt kyllingbryst. En klatt créme fraîche smaker også godt til.

    Kilde: Matprat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme