Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 3 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 3 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Cheesy nanbrød

Cheesy nanbrød er eksotisk og jordnært på samme tid! Denne spennende retten med hjemmelaget nanbrød, cheddar, friske urter og majones er laget for oss av kjøkkensjef Reneé Fagerhøi på restaurant Bula i Trondheim.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene til nanbrødene sammen, og elt i ti minutter til en glatt og smidig deig.
  • Dekk bollen med et fuktig klede eller plastfolie. Hev i rundt to timer til dobbel størrelse.
  • Del deigen i fire like emner. Kjevle hvert emne helt flate.
  • Topp hvert nanbrød på midten med revet cheddarost, sjalottløk i tynne skiver, finhakket koriander og tynne skiver vårløk.
  • Brett deigen over fra alle kanter og kjevle lett over sånn at deigen klistrer seg
    sammen og alt fyllet holder seg på plass.
  • Varm en jernpanne og stek brødet i tørr panne på begge sider til det er gyllent og sprøtt.
  • Pensle hvert brød med brunet smør og topp med yoghurt, majones,
    syltet rødløk, vårløk, mynte og koriander.

Finn mer om samme tema:

3.2 / 5
9 stemmer