Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 stor panini
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 stor panini

Grov panini

En saftig grov panini med ost, kalkun, pesto og tomat. Perfekt matpakke som kan nytes både varm og kald.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær skiver på langs av grovbrødet slik at du får to, store brødskiver.
  • Smør på et godt lag med pesto på begge brødskivene.
  • Ha på kalkunpålegg og ost på den ene brødskiven.
  • Skjær fire skiver tomat og legg oppå pålegget, og ha den andre brødskiven på toppen slik at du får en dobbel blings. 
  • Stek paninien i et stort toastjern eller stekepanne med riller til osten har smeltet og spis mens den er varm og god.
Tips: Vaffeljern går også an å bruke, men da må paninien skjæres i to før den stekes.

Grov panini kan også nytes kald. Pakk den inn i matpakkepapir og ta med til lunsj. 

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
13 stemmer