Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 min + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 skåler
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 min + bløtlegging over natten
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 skåler

Kjøleskapsgrøt med banan og blåbær

Kjøleskapsgrøt med banan og blåbær er en sunn frokost som lager seg selv over natten. Havregryn, eplejuice og vann settes i kjøleskapet over natten og blandes med banan og yoghurt neste morgen.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Ha havregrynene i en bolle og rør inn eplejuice og vann. Dekk med plastfolie og la det stå i kjøleskapet over natten, eller minst en halv time.
  • Like før du skal spise moser du halve bananen og rører den inn i grøten sammen med yoghurten. 
  • Skjær resten av bananen i skiver og server grøten med banan, blåbær og eventuelt et dryss nøtter på toppen. 

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer