Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 muffins
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 muffins

Matmuffins med fetaost, cherrytomat og spinat

Matmuffins med fetaost, cherrytomat og spinat er saftige og gode, og passer godt til matpakka. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt. 
  • Del fetaosten i biter, tomatene i båter og grovhakk babyspinaten. Bland forsiktig inn i muffinsrøren.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen. 
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Avkjøl på rist.
    Varier fyllet etter egen smak.

    Prøv også matmuffins med skinke og brokkoli.

>> Se også vår grunnoppskrift på muffins!

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme