Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
jul
Tropisk aroma
Tropisk aroma er en utrolig festlig og god kake med en søt stjerneoverraskelse i midten.
Middels
vanskelig
Valnøttrundstykker
Valnøttrundstykker er saftige og smaker himmelsk av fullkornshvetemel og nøtter. De passer ypperlig både som kuvertbrød, til lunsj med godt pålegg og på tur.
Middels
Middels
Halvgrovt
Tykk melisglasur – royal icing
Melisglasur med eggehvite gir en holdbar og glansfull dekor når du skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus.
rask
enkelt
Kalkunsmørbrød à la Waldorf
Kalkunsmørbrød à la Waldorf er en deilig smårett til jul. Govbrød og kalkunpålegg fylt med klassisk waldorfsalat av sitronmajones, selleri, ananas, druer og nøtter.
rask
enkelt
Grovt rugbrød med hjemmelaget leverpostei
Grovt rugbrød med hjemmelaget leverpostei er en sandwich som passer til lunsj, i matpakken og til jul.
Middels
Middels
Red velvet cupcakes
Red velvet cupcakes er søte mini-muffins av sjokolade med deilig kremostglasur som passer like godt på koldbordet, i bursdager og til jul.
rask
Middels
Appelsinkaker
Appelsinskaker med deilig smak av nellik er ny favoritt blant julekakene. Topping av kandisert appelsinskall og mørk sjokolade setter prikken over i´en!
rask
enkelt
Honningkake
Honningkake kan brukes både som brød og kake. Det dufter og smaker jul av ingefær, nellik, appelsinskall, rom og kanel. Som kake er den nydelig med en smørkrem inni.
Middels
Middels
Havrekjeks med lammerull
Havrekjeks med lammerull og kapersrømme passer ypperlig til jul og julelunsj. Hakk kapers, bland med rømme og strø salt og pepper over kjeksen.
rask
enkelt
Panforte
Panforte er en skikkelig bombe av en julekake fra Siena i Italia med mørk sjokolade, hasselnøtter, tørket frukt og honning og finrevet sitonskall. Nytes i små biter som konfekt.
rask
Middels
Panettone
Panettone er tradisjonsbakst til jul i Italia. Julekaken er av søt gjærbakst med tørket frukt og egg som serveres lunken eller kald i tynne skiver.
Middels
Middels