Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

middels tid

Sprossas verneverdige kringle

Sprossas verneverdige kringle er tradisjonell søt gjærbakst som smaker kjempegodt med rosiner hakkede mandler som fyll. Melisglasur setter prikken over i ´en.
Middels
Middels

Verdens beste focaccia

Focaccia er italiensk brytebrød som er perfekt tilbehør til middagen. I denne oppskriften, som vi ubeskjedent har kalt verdens beste focaccia, lager vi den med hvitløk, oliven, rødløk, rosmarin og parmesan.
Middels
Middels
Fint

Byggvafler

Byggvafler med byggmel og byggryn er et alternativ til brød i matpakken, gjerne med ost og skinke. De er også kjempegode med rømme og rørt syltetøy.
Middels
enkelt

Piroger med røkelaks

Piroger med røkelaks og mozzarella er fylt gjærbakst fra Russland laget av hvetemel og havrekli. De passer perfekt som turmat, snacks eller til lunsj.
Middels
Middels
Fint

Kneippbrød

Kneippbrød er oppkalt etter en tysk lege, Sebastian Kneipp, og er et ekstra grovt brød bakt med grov og fin sammalt hvete. Passer til lunsj og i matpakken.
Middels
Middels
Ekstra Grovt

Brødpinner med pepper

Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Middels
Middels

Potetlefser fra Sørlandet

Potetlefser fra Sørlandet lager vi av kokte mandelpoteter, byggmel, hvetemel og kefir og steker på takke. Server med smør på ved siden av kjøtt og fisk.
lang
Middels

Rødvinsbrød

Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.
Middels
Middels
Fint

Jættepirog

Jættepirog er et russisk bakverk som minner om calzone. Denne hvetebaksten er fylt med krydret kjøttdeig, ost og tomatfyll og metter hele familien.
Middels
Middels
Fint

Valnøttbrød for brødbakemaskin

Valnøttbrød for brødbakemaskin smaker deilig og kan brukes i matpakken og som tilbehør til middag. Brødbakemaskiner gjør bakeprosessen enkel og rask.
Middels
enkelt
Grovt

Bergenske skillingsboller

Ekte bergenske skillingsboller har kanel i svingene og sukker på toppen. Dette er de beste som er!
Middels
Middels

Speltfocaccia

Speltfocaccia er ypperlig tilbehør til pasta, suppe og salat. Du lager den av speltmel i langpanne med rosmarin og grovt salt på toppen.
Middels
Middels
Fint