Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

småretter

Pitapizza

Pitapizza lager du raskt av pitabrød, kjøttdeig, tacosaus, revet ost og paprika. Server som en lett middag i hverdagen eller som en kveldsrett. Smaker også godt kald i matpakken.
rask
enkelt

Fullkornspinner med dipp

Fullkornspinner med dipp er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. Brødpinnene er 100 % grove og laget av fullkornshvetemel. Kesamdippen er prikken over i-en.
Middels
Middels

Skinkekrans

Skinkekrans lager du av vannbakkelsdeig med ost og fyller med skinke, salat, ananas, agurk og paprika til enkel gjesteservering til lunsj eller som turmat.
rask
Middels
Fint

Fylte lefser

Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre og rømme passer ypperlig som tapas.
rask
enkelt

Bruschetta med tapenade

Bruschetta med tapenade, hvitløk og basilikum toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett med landbrød på grillen.
rask
enkelt

Bruschetta med spekeskinke

Bruschetta med spekeskinke, hvitløk og aÏoli toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett eller smårett på grillen.
rask
enkelt

Halvgrove pannekaker

Halvgrove pannekaker med fin sammalt hvete er litt sunnere enn de vanlige, og passer fint til hverdagsmiddagen. Server med syltetøy, bacon eller friske bær.
Middels
Middels

Lunsjsalat med byggryn

Lunsjsalat med byggryn passer godt til lunsj eller på tur. Pakk salat og dressing hver for seg, og du har en deilig, frisk matpakke.
rask
enkelt

Varm brødtallerken

Varm brødtallerken er en porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater, sjømat og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett.
Middels
Middels
Grovt

Rekepai

Rekepai er deilig og lettvint til lunsj eller en lett middag. Forstek paiskallet og hell over pillede reker, dill, matfløte og egg. Server med en god salat.
rask
Middels

Peanøttbrød med fenalår og rømme

Peanøttbrød med fenalår og rømme er en enkel smårett som passer fint til jul. Brødet er hjemmebakt av fullkornshvetemel, og serveres gjerne som en rask forrett.
rask
enkelt

Julefocaccia med ribberull

Julefocaccia med ribberull og salatblader er en italiensk sandwich med en ny og spennende smak av tranebær og valnøtter. Passer fint til julelunsjen.
rask
enkelt