Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 pitapizzaer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 pitapizzaer

Pitapizza

Pitapizza lager du raskt av pitabrød, kjøttdeig, tacosaus, revet ost og paprika. Server som en lett middag i hverdagen eller som en kveldsrett. Smaker også godt kald i matpakken.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Smør tacosaus på den ene siden av pitabrødet. Hakk paprikaen i små terninger. Fordel kjøtt og paprika på pitabrødene. Strø på med ost.
  • Stek pizzaene midt i ovnen på 200 °C. i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet.
  • Server pitapizzaene sammen med cherrytomater, små gulrøtter eller en grønn salat.
    Tips: Bruk gjerne skiver av grovbrød i stedet for pitabrød, og erstatt kjøttdeigen med biter av skinke eller pølse. Pitapizza er perfekt til å bruke opp rester fra foreksempel tacomiddagen eller en gryterett.

    Bak gjerne brødene selv! Her finner du oppskriften på pitabrød

    >> Les mer om hvordan du lager den beste pizzabunnen.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer