Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
søtbakst
Fylte fastelavnsboller
Fylte fastelavnsboller med vaniljekrem eller makronfyll er søt gjærbakst som alle liker. Med fyll i bollene er de klare til å nytes rett fra ovnen.
Middels
Middels
Påskebrød med sjokolade og appelsin
Et påskebrød med sjokolade og appelsin som bakes litt som croissanter. Det får en delikat sprøhet på utsiden og en myk krumme, med gode påskesmaker. Et skikkelig luksusbrød til påskefeiringen.
Middels
Middels
Fint
Veganske påskeknuter med appelsin og kardemomme
Appelsin og kardemomme gir baksten en spesiell friskhet og vekker gode påskeminner. Nyt disse påskeknutene til kaffen eller som turmat.
Middels
Middels
Bollekake med vaniljekrem og rabarbra
Gjærbakst og langpannekake i ett! Denne kaken blir garantert en suksess på kakebordet.
Middels
Middels
Saftige skolebrød
Klassiske skolebrød, og kalt skoleboller, er søte hveteboller med vaniljekrem og melisglasur, dyppet i kokosmasse. Server dem i helgen, til kaffen eller som turmat.
Middels
Middels
Sunne skolebrød
Sunne skolebrød er grovere skoleboller som bakes med sammalt hvete og fylles med litt vaniljekrem og masse blåbær.
Middels
Middels
Grovt
Veganske skolebrød
En god oppskrift på skolebrød, også kalt skoleboller for deg som er vegetarianer eller ikke tåler melk.
Middels
Middels
Fargerike skolebrød
Lyst til å gjøre en vri på skolebrødene i år? Bland din favorittfarge i melisglasuren og pynt med kakestrøssel om du vil.
Middels
Middels
Glutenfrie skolebrød
En enkel og god oppskrift på glutenfrie skolebrød, også kalt skoleboller.
Middels
enkelt
Havreboller med vaniljekrem
Havreboller med vaniljekrem er grovere boller med havregryn og kardemomme som passer ypperlig som turmat. Fyll vaniljekremen i midten før steking.
Middels
Middels
Kanelsnurrkake
Kanelsnurrkake er en stor kakevariant av skillingsboller eller kanelboller bakt i kakeform. Søt gjærbakst fylt med kanel, sukker og smør er en sikker vinner som turmat og til kaffen.
Middels
Middels
Luftige hveteboller
Hveteboller med kardemomme smaker himmelsk når du har lyst på noe godt. Ferske boller pynter du med melisglasur og non stop eller seigmenn til fest.
Middels
Middels