Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Grove urtebrød er perfekte som tilbehør til middagen eller i en god blings eller sandwich. Bruk grovbakstmel, valgfrie urter og eventuelt soltørkede tomater og nøtter.
Sconesbrød er deilige scones bakt sammen i en brødform. Med speltmel, sammalt grov spelt, hasselnøtter, kefir og appelsinjuice smaker de kjempegodt severt lunkne med syltetøy, ost eller ved siden av en salat.
Grovbrød med sirup er bakt med hvetemel ispedd rug. Ta deg «ei skjeva» sier de på Stavangerkanten og mener gjerne en skive av dette brødet med behagelig søt smak av sirup. De kaller det grovbrød, men etter brødskalaen er det halvgrovt.
Byggblomst er lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø bakt sammen så de ligner en blomst. Ypperlig å gi bort i gave eller servere til lunsj.
Frokostbriketter er rundstykker av havregryn grov sammalt rug, byggmel og hvetemel som du baker raskt i langpannen.
Nytes ferske i matpakken eller ved siden av en salat.