Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Flerkornbrød er ekstra grovt, saftig og holdbart brød. Med helkorn, linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø, havregryn, havrekli, sammalt hvete og rug smaker det veldig godt.
Eple og kanel er en klassisk kombinasjon, og det med rette. I disse herlige frokostkjeksene er det godt med smak. Tørkede blomster er med på å pynte dem opp, men de er pene uten også.
Små frokostkjeks eller frokostcookies som like fint kan serveres til fest. Med peanøttsmør og mørk sjokolade gir de masse energi til både kropp og hode.
Havreblings med fiskekake er en deilig sandwich med doble skiver grovt havrebrød, smøreost, salatblader og gulrot i strimler. Smaker godt i matpakken eller til lunsj.
Frisk salat passer til pai og annen sommermat. Denne er med grønn salat, friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles over.