Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 frokostkjeks
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 frokostkjeks

Frokostkjeks med eple og kanel

Eple og kanel er en klassisk kombinasjon, og det med rette. I disse herlige frokostkjeksene er det godt med smak. Tørkede blomster er med på å pynte dem opp, men de er pene uten også.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Sett stekeovnen på 180 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle.
  • Bland inn resten av ingrediensene.
  • Bruk to spiseskjeer og lag små boller av deigen. Legg dem på stekebrettet. Klapp frokostkjeksene litt ned før du setter brettet inn i stekeovnen.
  • Stek frokostkjeksene midt i ovnen ved 180 °C i 15 minutter til de er gjennomstekte og faste.
    Disse frokostkjeksene holder seg fint i en tett boks på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet i 5-7 dager. De kan også fryses.

Flere frokostkjeks eller frokostcookies:

>> Er du ute etter en oppskrift uten hvetemel, anbefaler vi vår grunnoppskrift på havrekjeks som bakes på bare havregryn og havremel. 

Finn mer om samme tema:

3 / 5
5 stemmer