Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 frokostkjeks
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 12 frokostkjeks

Frokostkjeks med eple og kanel

Eple og kanel er en klassisk kombinasjon, og det med rette. I disse herlige frokostkjeksene er det godt med smak. Tørkede blomster er med på å pynte dem opp, men de er pene uten også.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Sett stekeovnen på 180 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle.
  • Bland inn resten av ingrediensene.
  • Bruk to spiseskjeer og lag små boller av deigen. Legg dem på stekebrettet. Klapp frokostkjeksene litt ned før du setter brettet inn i stekeovnen.
  • Stek frokostkjeksene midt i ovnen ved 180 °C i 15 minutter til de er gjennomstekte og faste.
    Disse frokostkjeksene holder seg fint i en tett boks på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet i 5-7 dager. De kan også fryses.

Flere frokostkjeks eller frokostcookies:

>> Frokostkjeks med tranebær og mandler

>> Frokostkjeks med gulrot

>> Frokostkjeks med sitron og blåbær

>> Frokostkjeks med bringebær

>> Frokostkjeks med peanøttsmør og sjokolade

Finn mer om samme tema:

2 / 5
2 stemmer
Les eller skriv kommentarer