Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Grovt surdeigsbrød av grov hvete og rug har surdeig som hever brødet naturlig over lang tid. Det gir smakfullt og sunne brød, og du slipper å tilsette gjær.
Enkelt grovt surdeigsbrød egner seg godt til både frokost og matpakke. Lett å lage, men bør stå til heving over natten i kjøleskap.
Sodabrød bakes uten gjær og er derfor raskt å lage. Det smaker aller best nystekt sammen med ost eller syltetøy.
Speltbrød med surdeig fra Litauen er et skåldet speltbrød som bakes over to dager. Resultatet er et saftig og holdbart brød.
Middels
vanskelig
Ekstra Grovt
Injera-brød passer perfekt sammen med middagsrester. Denne oppskriften er laget med norske meltyper og surdeig.
Middels
Middels
Ekstra Grovt
Grovt rosinbrød er et saftig brød både barn og voksne vil like. Rosin i deigen gir brødet en søt smak som passer perfekt sammen med brunost.
Sjekk den fargen på blåbærsmoothien! Når du bruker blåbær fra frysedisken får du en knæsj drikk med masse smak - og blå tunge. Et dryss granola på toppen gir ekstra krønsj.
En herlig syrlig bringebærsmoothie med egg som du kan lage når du trenger litt ekstra rask energi. Mye gode vitaminer og næringsstoffer!
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.