Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Havrebar med havregryn, peanøttsmør, mørk sjokolade og tørkede tranebær er full av karbohydrater og proteiner og passer perfekt som turmat eller etter trening.
Frisk salat passer til pai og annen sommermat. Denne er med grønn salat, friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles over.
Mini Quiche Lorraine er små utgaver av den klassiske franske paien med bacon, ost og egg. Minipaiene baker vi i muffinsbrett, og de er perfekte til lunsj og på piknik. Serveres sammen med en god salat.
Små sitronterter i porsjonsstørrelser er deilige små munnfuller som også kalles key lime pie på engelsk. Sitronkremen, eller lemon curd, er syrlig og søt og lages av sitron, egg, maizena, sukker og smør.
Helkornbrød med helkorn av hvete er et grovt, saftig og godt brød bakt med sammalt grov hvete og rug, havregryn og kefir. Passer fint i matpakken og til lunsj.