Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Bønner er kanskje litt uvanlig å smøre på brødskiva, men sammen med rødløk, basilikum, sennep og kesam blir denne miksen perfekt pålegg! Smaker herlig og proppfull av næring.
Oliven er en herlig ingrediens å bruke i brødet, men jammen smaker den ikke godt som pålegg også! Også er oliven - pålegg kjempelett å lage, hjemmelaget pålegg på 1-2-3.
Sitronostekake med bringebær, cottage cheese og browniebunn er en ny og velsmakende variant av ostekaken. Den friske ostekremen og browniebunnen komplimenterer hverandre, og smaker helt nydelig sammen!
Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Vaniljerull med pasjonsfruktcurd er en kake med det beste fra to verdener, tradisjonelle norske sommersmaker som jordbær og rullekake, og eksotiske smaker som pasjonsfrukt og mascarpone.
Sjokoladekake med lakris og pistasj er en franskinspirert kake festkake til bursdag og sommerfest med sukkerbrødbunn, vaniljekrem og pynt av jordbær og moreller.