Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Blåbærmuffins med havregryn, sammalt hvete og blåbær er enkel og mettende kosemat du lager på bare 40 minutter. Ta med i matpakken eller server på fest.
Smørgrøt fra Suldal er tradisjonskost som ble brukt til barselkvinner, barnedåp, bryllup og andre høytider. Du lager den av smør, melk og semulegryn toppet med sukker og rosiner.
Fullkornsgrøt er en deilig frokostgrøt med grov sammalt hvete og linfrø, som metter lenge. Server med finhakket tørket aprikos eller annen frukt og solsikkekjerner.
Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.